Neuloin Kartanon vauvalle myssyn.

Minulla on useampia erikokoisia nukkekotivauvoja ja tämä on niistä suurin. Olen tehnyt sen kymmenen vuotta sitten ja antanut tyttärelleni. Kun hänellä ei ole nukkekotia ja hän muutti Saksaan, niin "sosialisoin" nuken takaisin itselleni. Palautan hänet äitinsä, isänsä ja isosiskonsa kera takaisin tyttärelleni, kun hän heitä pyytää.

 Lanka on aivan ohuesta pehmeästä luultavasti kirjailuun tarkoitetusta puuvillalangasta otettu säie. Lanka on neulottuna villan näköistä. Se on vanhaa lankaa, jonka löysin anoppini tavaroista. Neuloin 0,5 puikoilla.

Neule on pitsineuletta, mutta kuviota on vaikea hahmottaa näistä kuvista. Minulla ei ollut mitään mallia tämän myssyn tekoon, joten siitä tuli hiukan liian suuri, joten pujotin silkkinauhan myssyn reunaan.

 1439541.jpg1439539.jpg

1439543.jpg  1439552.jpg1439545.jpg

Yritän seuraavaksi neuloa silkkisestä ompelulangasta kaste-/juhlamekkoa. Lanka on paksumpaa kuin tämä myssylanka, puikot samat.  Mekkoonkaan minulla ei ole mallia, joten voi vain arvata mitä siitä tulee, kun en ole neulonut mitään muuta viiteen vuoeen, kuin nuken sukkia.