Löysin tämän villatakin mallin netistä.  Kiitos kaikille, jotka auttoivat, mallin kanssa. Tämä malli ei ole lapsen villatakkiin, vaan aikuisen. Minusta se oli vain niin kaunis, etten voinut vastustaa sitä ja neuloin juuri sellaisen.  No eihän villatakkini juuri mallin mukainen ole, kun kuvakin oli niin pieni, ettei siitä oikein tarkalleen voinut nähdä millainen villatakki oli, saati että minulla olisi ollut minkäänlaista ohjetta. En ole viiteen vuoteen neulonut muuta kuin nuken sukkia, joten neulominen oli aika jännittävää.  Olin kuitenkin niin fiksu, että maltoin tehdä neuleesta mallitilkun, jonka avulla saatoin hieman päätellä tarvittavaa silmukkamäärää. No lopputulos on mielestäni aika hyvä, suorastaan uskomattoman hyvä, sillä epäilin alusta, melkein loppuun asti, ettei tulos olisi edes mitenkään tyydyttävä. Tässä nyt kuvia.

Ensin villatakki napit auki. Löysin laatikoistani juuri oikean väriset vanhat lasinapit. Niitä oli vain neljä, kun mielestäni viisi olisi ehkä ollut parempi.

Sitten napit kiinni.

Yritän saada vielä kirjailtua Lieselotelle sen aloittamani samettiliivin ja myssynkin.

Olin vain päättänyt aloittaa syyskuun alussa pukea suurta 80cm Jumeau Triste nuken reproa husaari-pojaksi. Onneksi sille ei tarvitse ommella alusvaatteisiin pakotettuja reikäompeluita. Muuten asu vaatii kyllä jonkin verran kekseliäisyyttä, vaikka en varsinaisesti pyrikään mihinkään tietyn aikakauden tarkkaan kopioon. Yritän vain tehdä silmiäni ja mieltäni miellyttävän kokonaisuuden.