Vihdoinkin kuvia.

Sikäli, kun jaksan niitä nyt vielä laittaa. Kello on jo 03.15. Laitan ainakin pari kuvaa.

Uusi Smiling Brun repro 32 cm on valmistunut. Hän sai Madame Sidonien puvun, kun se sopii hänelle niin hyvin. Madame Sidonie sai talvipukunsa lisäksi uuden kukikkaan puuvillaisen asun.

Sisarukset tapasivat pitkästä aikaa

Pukuihin sopivat kengät

Irja Viitasen tekemät kengät

Sitten Irja Viitasen tekemät ihanat kengät, joille kuvani eivät tee oikeutta. Ne pitäisi nähdä luonnossa. Lähetin Irjalle pukujen kangaspaloja, nauhoja, solkia ja nahkoja ja hän loihti niistä nämä kengät. Annoin hänelle "vapaat kädet" tehdä mieleisensä kengät.Materiaalit ja kuvat, jotka lähetin inspiroivat hänet kokeilemaan noin monta erilaista kenkää. Vaikka kengät ovat pieniä, ovat ne kaikki vuoratut.

 Kuvasta puuttuvat nuo edellisessä kuvassa olevat käärmeennahkaiset ruskeat kengät.

[[split]]

Irja teki nuo edellisessä kuvassa olevat molemmat kengät sopimaan talvipukuun, mutta käärmeennahkaiset sopivat myös uuteen puuvillapukuunkin.

Tilasin persikkaan vivahtavaa rosaa silkkiä, tehdäkseni uuden asun noihin seuraavassa kuvassa oleviin kenkiin. Irja käytti kenkiin koristeeksi kahta eriväristä silkkinauhaa  ja kengät ovat puvun silkkiä, jota minulla on vielä jäljellä paljon. Toivon onnistuvani suunnittelemaan kauniin asun. Siihen menee kyllä vielä paljon aikaa, koska minulla on tekeillä ensin toinen nukke vaatteineen.

Sitten kirkkaan punaiset pehmeästä nahasta tehdyt kengät, jotka eivät mitenkään onnistu kuvissani. Ne ovat niin ihanat, että harmittaa, kun en onnistu kuvaamaan niitä.