Sain viimeinkin tehtyä Ballroomiin,  musiikkihuoneen puolen kristallikruunun valmiiksi. Se on melkein samanlainen kuin juhlasalin toisen päädyn kristallikruunu, eroa ei juuri huomaa.

Kartano oli "hunningolla" 1½ vuotta, eli en tehnyt sinne mitään. Kattokruunut, taulut ja peilit putoilivat ja valaisimien lamppujen liitännät irtoilivat.

Nyt, kun sain itseäni niskasta kiinni ja tein sen toisen ison kattokruunun valmiiksi, niin Kari teki sähköliitännät ja korjasi irronneet.

Tässä on ensin kokokuvat Ballroomista molempiin suuntiin, että kaikki kolme kristallikruunua näkyvät yhtä aikaa.

 

Tässä harjoitellaan Joulun juhlakonserrtia varten. Herrrasväki aikoo viettää Joulun kotona.

Tässä Karl-herra tarjoaa shampanjaa Emilie- rouvalle uuden kattokruunun kunniaksi. Kuvassa myös pienempi kruunu, johon vasta nyt tehtiin sähköliitäntä.

Tässä kuvassa etuseinä/ovi kiinni.

Ruokasalin ja Daamien salongin välisen hallin pieneen lamppuun tehtiin myös säköliitäntä. Kuvat on otettu ilman salamaa ja ovat kovin pimeitä, mutta salama taas "hävittää" valot lampuista.

Tässä lähikuva lampusta ennen sähköliitäntää.Kuva on todella epäselvä. Äärimmäisenä reunalla on vanha granaattirintaneula, jonka ostin Tukholmasta. Kaiki muu on korunosia. Kuva on todella huono, kun siitä ei näy punaiset granaatit.

Tässä kuvassa ruokasalin pöytä on koko pituudessaan. Siinä on pidennyslevy keskellä. Tuoleja on vain kahdeksan. Pitäisi ostaa pari lisää. En kyllä ehdi saada tehdyksi niitä Jouluksi, kun ne ovat Mini Munduksen kiteistä.

Haluaisin yrittää ottaa uusia kuvia, mutten mitenkään voi, kun sain vasemman käteni niin kipeäksi, etten voi tehdä mitään. Onneksi ehdin "siivota" Kartanon strutsin sulilla.