Toivotan kaikille täällä vieraileville:

Oikein Hauskaa Vappua

Koko talven tehtyäni nukkekotijuttuja, kattokruunuja ja mattoja ja hiukan nukkejakin, olen nyt jättänyt Kartanoni viettämään rauhallista rentouttavaa kesää. Eli, olen vaihtanut harrastuksen taas isompien nukkejen tekemiseen.

Uskon, että jaksan olla innostuneempi räpeltelemään näitä juttujani, kun aina välillä vaihdan harrastuksesta toiseen.

Nyt on osittain myös syynä kipeytyneet käteni, hartiani ja niska/kaulani. Jostain syystä jännitän käsiäni niin hirveästi tehdessäni miniatyyrejä. Sen vuoksi en ole ollut kovin innostunut kokeilemaan itsekseni kukkien, massailujen ja vastaavien tekoa, koska harjoitteluun kuluisi tunti toisensa jälkeen, eikä tulokset olisi kovin kaksisiakaan, ehkä.

Rakastan mattojen pistelyä ja tekisinkin niitä vaikka minkälaisia, vaikkei minulla olisi pienintäkään aavistusta siitä minne ne laittaisin. Nyt on kuitenkin aivan pakko olla tekemättä niitä.

Onneksi rakastan myös posliininukkejen tekemistä. Teenkin aika suuria nukkeja. Sain juuri maalattua ja laitettua silmät  saksalaiselle 62 cm Mein Liebling antiikkinuken reprolle. Nyt vain pää kiinni vartaloon ja tekemään nukelle vaatteet. Irja teki jo söpöt punaiset kengätkin. Laitan kuvan, kun saan toisenkin sukan neulotuksi. Nuken maalaus ei onnistunut mitenkään täydellisesti, mutta niinhän se useimmiten on, silti, tai ehkä juuri siksi rakastan nukkeani.