Tein kaksi mattoa. Toinen valmistui jo pari kuukautta sitten, mutta toisen sain valmiiksi tänään. Ruusumatto on sama, jonka Heleenakin on tehnyt. Meillä on vain hiukan erilainen väritys matoissamme. Värit kylläkin vääristyvät aika lailla valokuvissa. Pohjaväri on sama, hyvin tumman sininen, niin Heleenan kuin minunkin matossani. En laita mattojani Fallenbergin kartanoon. Ruusumatto on vitriinissä Madame Victorinen kanssa. Hän on 30cm pitkä. Tein hänelle myös pienen jalkajakkaran, jonka päällä on hänen kenkänsä.

Maton oikea väri on varmaan jotain näiden kahden kuvan väliltä.

Seuraava matto on vielä hiukan suurempi, kuin ruusumatto ja se tulee 40cm pitkälle (yllätys, yllätys) Smiling Bru- nukelle, jota en ole vielä aloittanutkaan. Pitää valaa pää ja rintakappale, hioa, polttaa ja maalata ne ja sitten liittää ne valmiiseen vartaloon. Sitten se mielenkiintoinen osuus: vaatettaminen.

Tämän maton väritys on todellisuudessa hiukan lämpöisempi ja pohjaväri on sama kuin ruusumatossakin.

Olen aika hassa, kun teen näitä Smiling Bru fashion-madameja. Minullahan on yksi 60cm pitkä, siis tämä viimeksi valmistunut. Sitten kaksi 50cm valkopukuinen ja mustapukuinen ja sitten kaksi 30cm pitkää. Se seuraava 40cm vain puuttuu välistä. Tietenkin joku nukkekotikoko olisi ihan kiva, mutta mahdoton pukea oikeanlaisiin vaatteisiin., kaikkine korsetteineen ja alusvaatteineen.