Olen tehnyt toisenkin 32 cm Smiling Bru Fashion Ladyn repronuken. Sain sen alusvaatteetkin valmiiksi, vain korsetti on hiukan kesken. Se ei kyllä haittaa, koska en aio pukea sitä nukelle, vaan laitan sen peilikaapin laatikosta näkymään. Nuken asukin on melkein valmis. Tosin siihen kuuluu vielä lierihattu ja "paletot", joka on hihaton jakku, jossa on erikoinen "keeppi". Jouduin värjäämään asua varten nauhoja, pitsiä ja villakangasta. Värjäykset onnistuivat vaihtelevasti, mutta asu on mielestäni aika hauska.Se on taas Gildebriefin ohjeilla ja kaavoilla tehty. Laitan kuvia kunhan ehdin ottaa.

Hovisuutarini Irja Viitanen lähetti 9 paria kenkiä, joista ostin heti kuudet. En mitenkään voinut vastustaa niitä, sillä ne ovat kuin karamellit. Minun on pakko katsoa niitä illalla viimeiseksi, kun menen nukkumaan ja taas aamulla ensimmäiseksi, kun herään. Ne ovat niin kauniit. Sellaiset pikkuruiset kengät, toiset nahkaa ja silkkinauhoja ja yhdet sen madam Sidonien silkkipuvun silkistä tehdyt. Otin jo kuvia, mutta ne epäonnistuivat, kun  ne kengät ovat niin pieniä.

Tuleva viikko on niin kiireinen, kun Linda-tytär perheineen tuli Suomeen ja sitten on kaikenlaista muuta; syntymäpäiväni, vierailuja, lääkärilläkäyntejä, lastenlasten kaitsemista ja vaikka mitä.

Otan kuvia heti, kun suinkin ehdin.

Sain uuden nuken (32 cm Huret- Fashion Lady-nukke 1860 luvulta) rintapalamuotinkin Saksasta. Päämuotin sain jo keväällä ja olen sen valanut ja maalannutkin, mutten ole oikein tyytyväinen aikaansaannokseeni.

Nukella on muuten sama vartalo kuin Smiling Bru nukella, mutta rintapala on erilainen sikäli, että se mahdollistaa avonaisemmat kaula-aukot.