Sain viimeinkin tehtyä aivan valmiiksi puvun, josta olen laittanut kuvia aiemmin. IMG_8657-normal.jpg

Nyt puku on Huret nuken päällä. Puvusta puuttuivat " soljet", joita markkeeraavat korunosat. Niitä en onnistunut ostamaan mistään. Lopulta ystäväni Tuula onnistui ostamaan ne Jenkeistä. Samasta paikasta, josta olin itsekin niitä tilannut. Tuula onneksi onnistui ne saamaan. Hatustakin puuttui koristelu, muuten se oli valmis.Usein nukke jää keskeneräiseksi, kun joitain tärkeitä tarveaineita ei onnistu saamaan mistään, eikä niitä voi korvata millään. Etsin kaikenlaisia korunosia, mutta sopivia ei vain löytynyt. No, puku on nyt viimeinkin valmis.

Kuvassa ovat Irjan tekemät ihanat kultanahkaiset valkoisella pitsillä päällystetyt saappaat. Otan niistä paremman kuvan, kunhan ehdin. Nyt on niin hirveän kiireistä. Saappaat tulevat toiselle nukelle.

Irja on tehnyt useampia ihania saappaita ja kenkiä nukeilleni, mutta en ole vielä kuvsnnut niitä. Olen jo suunnitellut asuja kenkiin, mutta vain yksi asu on tekeillä. <on ihanan inspiroivaa saada ihanat suorastaan karamellin makeat saapikkaat ja sitten suunnitella niihin asu. Asujen toteutus on vain niin hirveän hidasta.

Tässä kasvokuva Huret nukesta.IMG_8660-normal.jpg

Kuva on uskomattoman epäselvä. Pitänee yrittää ottaa parempi.

 

Tässä vielä kuva keskeneräisestä Roschard nukesta. Nukke on FG antiikkinuken repro, jonka rintapalaan on tehty reiät ja suurimmassa on suurentava linssi ja sen alla kuva minusta 2-vuotiaana. Loput ovat swarovskin strasseja. Nukke raukalla ei ole vielä hiuksia, vain tuollainen harakanpesä, mohairia joka on kieräytetty pään ympärille. Vaatteitakaan nukella ei ole ainoastaa pitsinen shaali, korsetti, alushousut ja mustalla pitsilla päällystetyt  silkkikengät. Tietenkin Irjan tekemät. Otan sitten parempia kuvia, kunhan teen asunkin valmiiksi. Jää kyllä varmaan ensi vuoteen puvun teko, kun minulla on toinen puku keskeneräinen.

FG%204-normal.jpg

Vielä yhteiskuva kolmesta viimeisestä asusta, jotka olen tehnyt.

IMG_8655-normal.jpg

 

IMG_8664-normal.jpg

IMG_8668-normal.jpg